Project Description

Hove – Jeff & Lisa

Project description

Separator black line
A bespoke Home office for clients in Hove, Sussex. The room was finished with premium Canadian Redwood Cedar, with Bifold doors. The room also featured dual floor to ceiling electric heaters and engineered oak flooring, the room was further complemented with paving.

Project Details

Separator black line
Date Build Completed

2022

Features

• Premium Canadian Redwood cladding
• Bifold doors
• Home office

Project Gallery

Separator black line

Get A Quote Today

If you have an idea for a garden room, or would like to be inspired by our designers, leave your contact details below so we can arrange to give you a quote.

Please tell us what your new space will be used for? *
Please tell us what your new space will be used for?
Are there any particular features that you would like to include? *
Do you have a preferred start date in mind? *
How did you hear about us? *
CONTACT TIME *
CONTACT TIME
Please check here if you are happy to receive further information about our products and the occasional newsletter.
We'll never give your details to anyone else and you can update your preferences at any time.
GDPR Consent (this checkbox is required to submit your form) *

We will reach back out to you within 2 working days.

By submitting this form you are accepting the Terms and Conditions.