Project Description

Richmond – Debbie & Phil

Project description

This room was designed to be multifunctional for a family in Richmond upon Thames. The site was very challenging as access was through the house and that the house was in a conservation area and with an Oak Tree with a Tree Preservation Order on it that was positioned just in front of the room. A fully bespoke design and specification that included a Pitched Roof with Welsh slate tiles and Zinc guttering. The cladding was Shou Sugi Ban®. hand Burnt Larch further complimented by Enhanced Grain Millboard Decking. The Interior included space for a small Gym area with a Peleton bike and Yoga mats. A fully bespoke bar A separate toilet with washbasin and pocket door. Lounge and TV area and air-conditioning.

Project Details

Date Build Completed

2021

Features

• Home bar
• Toilet & sink
• Enhanced Grain Millboard Decking

Project Gallery

Get A Quote Today

If you have an idea for a garden room, or would like to be inspired by our designers, leave your contact details below so we can arrange to give you a quote.

Please tell us what your new space will be used for... *
Are there any particular features that you would like to include? *
When are you aiming to have your project completed? *
How did you hear about us? *
What is your budget for this project? *
Please check here if you are happy to receive further information about our products and the occasional newsletter.
We'll never give your details to anyone else and you can update your preferences at any time.
GDPR Consent (this checkbox is required to submit your form) *

We will reach back out to you within 2 working days.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

By submitting this form you are accepting the Terms and Conditions.