Project Description

Walton on Thames – Katie & David

The Sunset
Separator black line

A fully bespoke garden room which the family was using as a multifunctional space which the main room was subdivided into an office for 2 x desks and a play area and lounge area, and included a hidden door accessed integrated storage area. Cladded in beautiful Canadian Redwood Cedar and complimented by Millboard Decking

Project Details

Separator black line
Date Build Completed

2021

Features

• Canadian Redwood Cedar cladding
• Millboard Decking
• Home office

Project Gallery

Separator black line

Get A Quote Today

If you have an idea for a garden room, or would like to be inspired by our designers, leave your contact details below so we can arrange to give you a quote.

Please tell us what your new space will be used for? *
Please tell us what your new space will be used for?
Are there any particular features that you would like to include? *
Do you have a preferred start date in mind? *
How did you hear about us? *
CONTACT TIME *
CONTACT TIME
Please check here if you are happy to receive further information about our products and the occasional newsletter.
We'll never give your details to anyone else and you can update your preferences at any time.
GDPR Consent (this checkbox is required to submit your form) *

We will reach back out to you within 2 working days.

By submitting this form you are accepting the Terms and Conditions.