Project Description

Wimbledon – Bob & Amanda

Project description

Separator black line

A bespoke Family room with integrated bike storage for 5 bikes for our clients Bob & Amanda in Wimbledon Park Surrey. The room was finished with Siberian Larch square edge board cladding to front of storage only, and sila select cladding to the front of the room, in vertical style and no canopy for a modern sleek look.

Fenestration was French style crittal doors and side panels, the room was further enhanced The design included an integrated shed with separate external hidden door for our client to easily store all their garden equipment and especially their 5 bicycles.

The room also featured a slimline vertical heating and internal wooden slatted acoustic panels on the walls and ceiling, the room was further complemented with matt black electrical sockets and externally with Burnt Cedar Millboard Decking.

 
 

Project Details

Separator black line
Date Build Completed

2022

Features

• Siberian Larch square edge board cladding
• French style crittal doors
• Burnt Cedar Millboard Decking

Project Gallery

Separator black line

Get A Quote Today

If you have an idea for a garden room, or would like to be inspired by our designers, leave your contact details below so we can arrange to give you a quote.

Please tell us what your new space will be used for? *
Please tell us what your new space will be used for?
Are there any particular features that you would like to include? *
Do you have a preferred start date in mind? *
How did you hear about us? *
CONTACT TIME *
CONTACT TIME
Please check here if you are happy to receive further information about our products and the occasional newsletter.
We'll never give your details to anyone else and you can update your preferences at any time.
GDPR Consent (this checkbox is required to submit your form) *

We will reach back out to you within 2 working days.

By submitting this form you are accepting the Terms and Conditions.